Naturalpaint.ro: noul prieten al Jucariilor Visatoare

By | 21 July, 2014

Din armonioasa imbinare a lemnului atent lucrat cu nuantele placute, rupte din natura (Pigmenţi minerali, KREIDEZEIT) si mangaierea protectoare a uleiului natural (Ulei rezistent pur -fără solvent-, KREIDEZEIT), prind viata frumoasele jucarii Visatoare.

natural paint

Naturalpaint.ro: produse germane, moderne, naturale, garantate cu certificari europene.

  • Ulei natural, fara solventi pentru interior, suprafete din lemn solicitate si expuse uzurii intense. Potrivit pentru podele din lemn, pluta si piatra, dar si pentru mobila si jucarii din lemn pentru copii.

Pastreaza textura naturala a lemnului, rezistent la uzura intensa si potrivit chiar pentru tratarea jucariilor de copii, conform normelor europene.

Uleiul rezistent -fara solvent- de la Kreidezeit este produs prin topirea rasinilor intr-un amestec de uleiuri naturale. Datorita dimensiunilor moleculare reduse, uleiul patrunde adanc in poriile lemnului, oferind o rezistenta la uzura.

Fabricat din materii prime naturale, fara solventi sau apa.

Un tratament cu ulei rezistent -fara solvcent- nu influenteaza capacitatea lemnului de a “respira”. Este un produs care patrunde adanc in materialul lemnos, si umpland poriile acestuia, creeaza un strat extrem de rezistent la uzura.

Este potrivit pe toate tipurile de lemn, in interior. Utilizat in special pentru tratarea si protejarea podelelor din lemn masiv, dar si pentru mobila, blaturi de lucru – toate suprafetele din lemn expuse uzurii.

Uleiul este transparent, pastreaza textura naturala a lemnului, are o stralucire de matase si nu formeaza pelicula la suprafata ci se patrunde adanc in lemn.

Potrivit pentru tratarea jucariilor de copii, conform DIN EN 71, partea a 3-a.

jucarii ecologice

  • Pigmenti minerali, oxizi, pigmenti de perla si Spinel, netoxici, sub forma de praf, pentru colorarea vopselurilor, a tencuielilor dar si a uleiurilor naturale Kreidezeit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.